Jaunumi

Vakar, 09.maijā, Sociālās integrācijas valsts aģentūras (SIVA) Jūrmalas profesionālās vidusskolas (JPV) ansamblis “Spārni” piedalījās profesionālās izglītības iestāžu audzēkņu radošajā pasākumā “Radi, rādi, raidi! 2019” Zemgales reģionā.

Radošais pasākums norisinājās Dobeles Amatniecības un vispārizglītojošā vidusskolā un tajā uzstājās 30 ansambļi no dažādām Latvijas profesionālajām vidusskolām. Pasākuma mērķis ir attīstīt audzēkņos prasmes dalīties ar saviem sasniegumiem un pieredzi, rosinot pārmaiņas.

attēls

Ansambļa “Spārni” dalībnieki par sevi saka “Spārni ir iedvesma un radīšana, kas izpaužas arī “Spārnu” dalībnieču pašu šūtajās šallēs un kaklasaitēs. Esam radoši un mainīgi savā nemainībā – mīlestībā uz dziesmu kopā ar mūsu vadītāju Ēriku Budēvicu”.

Jaunieši saņēma gan žūrijas uzslavas un atzinību par ļoti labu muzikālo izpildījumu, gan pateicības rakstu par dalību pasākumā, kā arī aicinājumu arī turpmāk piedalīties šāda veida pasākumos.

Šis notikums dalībniekiem bija ļoti emocionāls un pacilājošs, tas deva ne tikai pozitīvas emocijas, bet arī papildus iedvesmu darīt tālāk to, kas tik ļoti patīk.

attēls

Pateicība JPV vokālā ansambļa "Spārni" vadītājam Ērikam Budēvicam par atbalstu radošā pasākuma "Radi.Rādi.Raidi! 2019" īstenošanā

Jūrmalas profesionālās vidusskolas ansamblis “Spārni” ir veidojies pirms 10 gadiem. Tā nosaukuma devējs un dibinātājs ir Aivars Brīze. “Spārnos” dzied dažāda vecuma jaunieši, kuru moto ir “Dziesma dod spārnus!”.